,

Najnoviji događaj ESP Gaming je Svjetski Showdown of Esports

Utrka je na izložbi esports u najglitziest i najuzbudljivijih stil. ESP Gaming se nada da će to učiniti s World Showdown of Esports (WSOE), serijom turnira u Las Vegasu koja počinje ovog vikenda s emisijom PokerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) turnira. Inspiriran boksačima i mješovitim borbenim umjetničkim emisijama, turnir će sadržavati borbe u stilu kartica koje prikazuju najbolje igre, igrače i ekipe širom svijeta.

Kako bi proslavili najavu, WSOE (u partnerstvu s esports organizacijom Auzom) predstavit će poseban događaj uživo, The PUBG Pan-Continental, emitiran uživo na Twitch 14. srpnja i 15. srpnja od PokerGo Studioa u Aria Resort & Casinou u Las Vegasu, s posebnim gostima i igračima iz momčadi Vitality, Team Envy, Optičkoga igara, Tempo Oluje i više natječu u PUBG. Ta će konkurencija imati nagradni fond od 100.000 dolara.

“Ovo je naša liga koja posjeduje i upravlja, a mi koristimo PUBG kako bismo započeli Svjetski Showdown of Esports”, izjavio je Jeff Liboon, direktor tvrtke ESP Gaming u intervjuu za GamesBeat. “To ćemo strukturirati oko rivalstva i 1 do 1 susreta. Želimo donijeti najrelevantnije i najsvježije utakmice kako bismo iskoristili prostor. ”

ESP Gaming je angažirao veteran izvoz novinara i bivšeg ELeague domaćina Richarda Lewisa kao redatelja talenata, a on će nadgledati osobne zrakoplove za WSOE streaming i live događanja.

Liboon je rekao da se WSOE usredotočuje na dramu i spektakl natjecanja između najboljih svjetskih igrača iz različitih žanrova i igara na mobilnim uređajima, računalima i konzolama. To će uhvatiti igrače tijekom sezone, između glavnih službenih liga turnira.

Za razliku od konkurentskih utrka u stilu “robota”, WSOE-ove “prezentacije stilova borbenih vještina” bit će neke od najboljih zvijezda u svakoj od igara koje se igraju jedna na drugu, rekao je Liboon.

“S WSOE-om potpuno smo okrenuli scenarij na tradicionalni format esports turnira na način koji nikada nije učinjen u natjecateljskim igrama”, rekao je Lewis u priopćenju. “Jedinstveni format WSOE-a omogućuje nam stvaranje utakmica koje natjecatelji i navijači žele vidjeti i koje se natjecatelji žele uključiti. Radujemo se ponovnom zamišljanju i rastu sporta konkurentnog igranja i kruni našeg prvog WSOE prvaka ove jeseni. ”

WSOE borbene karte bit će emitirane uživo iz ESP Gaming PokerGo Studio, sagrađene početkom ove godine kao 10.000 četvornih metara za poker i esports turnirske emisije i live nastupe u Las Vegasu.

U svom drugom poslovanju, ESP Gaming proizvodi esports događaje za druge tvrtke kao bijele oznake, poslovno-poslovni pružatelj događaja događaja.
Najnoviji događaj ESP Gaming je Svjetski Showdown of Esports

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *